Otvorené: Uto - Pia: 08:00 – 15:30

AJ MY SME LEGENDARIUM !

Hraj, cestuj a vyhraj !

Hraj hru LEGENDARIUM  a súťaž o super ceny. Opäť je tu leto a hra s legendami pre celú rodinu, do ktorej je po roku znova zapojené aj naše múzeum. Pätnásť legendárnych hrdinov vás zavedie na miesta plné zábavy, dobrodružstva a objavovania v Prešovskom kraji.

Ako môžeš súťažiť?

Zbieraj nálepky: Cestuj s legendami a zbieraj súťažné nálepky do krásnej stolovej hry. Stolovú hru získaš  u nás v múzeu alebo na ďalších miestach zapojených do hry pri vydávaní prvej nálepky. Každá nálepka má súťažný ústrižok, ktorý je zlosovateľný. Spolu môžeš nazbierať až 30 nálepiek, čo znamená 30 lístkov s Tvojím menom v záverečnom žrebovanísuper ceny (rodinné pobyty v hoteloch a penziónoch, wellness pobyty, tablety, vstupy do aquaparkov,  kúpalísk atď.). Ako bonus za 6. súťažnú nálepku získaš PEXESO LEGENDARIUM Nálepku do stolovej hry získaš aj po návšteve nášho múzea.

Hraj hru: Stiahni si mobilnú hru LEGENDARIUM GO! a spoznaj dobrodružstvá pätnástich hrdinov. Každá postavička Ti ponúkne lokalizácie na miestach, ktoré sa viažu k legende. Lokalizuj sa v hre na týchto legendárnych miestach a po splnení garantovaných hraníc získaš skvelé ceny a zľavy na ďalšie výlety! Navyše už za dve lokalizácie sa Ti odomkne  audio rozprávka o legende na stiahnutie.Lokalizovať sa môžeš aj areáli nášho múzea.

Tešíme sa na Teba!

Viac informácií a hra na stiahnutie sú k dispozícií na: www.legendarium.info